Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voor een herenkapper in Alblasserdam zit u goed bij ’t Kniphuijs

Bent u op zoek naar een herenkapper die uw haar precies kan knippen zoals u het hebben wilt? Wij van ’t Kniphuijs staan al sinds 2004 voor u klaar met een team van professionele kappers in Alblasserdam. In 2016 vonden was het tijd voor een nieuwe uitstraling en kozen we de nieuwe naam ’t Kniphuijs. Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Omdat we met een team van kapsters werken, betekent dit dat er altijd wel een van hen verstand heeft van jouw haartype en -model. Ook zijn al onze kapsters ervaren en volledig gediplomeerd. Daarnaast houden wij onze kennis up-to-date door het regelmatig volgen van cursussen. Zo kunnen wij uw haar perfect in model knippen. Wilt u dit ook? Maak dan direct een afspraak via de website!

 

Een persoonlijke en professionele herenkapper in Alblasserdam

Bij onze herenkapper in Alblasserdam kunt u terecht wanneer u persoonlijk en professioneel geholpen wilt worden. Ons doel is dat u weer met een glimlach de deur uit loopt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom houden wij ook van duidelijkheid. Zo staan onze prijzen altijd van tevoren vast en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij werken op afspraak, dus als u langs wilt komen, is het nodig om van tevoren een afspraak te maken. Wij zien u graag verschijnen voor een knipbeurt. U kunt dan genieten van een goede kop koffie, terwijl wij uw coupe weer in orde maken.

’t Kniphuijs werkt met kwaliteitsproducten

Voor onze herenkappers in Alblasserdam is het belangrijk om topkwaliteit te kunnen leveren. Om dit te kunnen doen, werken wij enkel en alleen met kwaliteitsproducten. Voorbeelden van deze producten zijn Schwarzkopf, Royal, Osis, Session Label, Silhouette, BC, Blond Me, Jean Paul Myne en Maria Nila. Voor elk haartype is een ander product geschikt, dus er zit altijd wel een goed product voor uw haar bij. Zo zorgen wij dat uw haar nóg beter zit. Lijkt u dit wat? Lees dan verder!

 

Maak online een afspraak bij de herenkapper in Alblasserdam

Bij onze kapsalon in Alblasserdam kunnen niet alleen heren terecht, maar ook dames en kinderen. Bent u op zoek naar een kapper die luistert naar hoe u uw haar wilt hebben? Bij ’t Kniphuijs staat wat u wil voorop. Wij voeren dan precies uit hoe u het hebben wilt. Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken om langs te kunnen komen voor een knip- of verfbeurt. Ook kunt u gewoon bij ons naar binnen lopen om te kijken of er nog een plekje vrij is, of om een afspraak te maken. Wij hopen u binnenkort in onze herenkapper in Alblasserdam te verwelkomen. Tot snel!

Copyright © 2023 'T Kniphuijs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren