Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kappers in Alblasserdam vindt u bij ’t Kniphuijs

Bent u op zoek naar goede kappers in Alblasserdam? Bij ’t Kniphuijs kunt u terecht met ieder haartype. Bij onze kapsalon werkt een team van professionele kapsters. Al deze kappers hebben een ander expertise. Daarom kunnen zowel dames, heren als kinderen bij ons terecht. ’t Kniphuijs staat voor kwaliteit en service. De kappers in Alblasserdam zijn ervaren en hebben de benodigde diploma’s. Daarnaast weten zij natuurlijk alles van haar, waardoor u ook voor advies bij ons aan het juiste adres bent. Ook volgen onze kappers regelmatig trainingen, zodat we helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends en methodes. Hierdoor kunnen wij u dan ook topkwaliteit leveren. Wilt u dit ook? Maak dan een afspraak!

Kappers in Alblasserdam voor iedereen!

Bij onze kapsalon in Alblasserdam is iedereen welkom. Zo zijn we een herenkapper in Alblasserdam, maar kunt u ook bij ons terecht als dame of kind. Wij werken met vaste prijzen, waardoor u gewoon weet waar u aan toe bent. Voor kinderen hebben wij een speciale kinderkorting op elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag. Deze geldt voor kinderen tot 12 jaar. Bij ’t Kniphuijs helpen wij iedereen graag persoonlijk en professioneel. Door deze aanpak zorgen wij ervoor dat u altijd weer met een glimlach naar buiten gaat. Ook zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Wij werken op afspraak en indien mogelijk ook zonder afspraak. Kom dus gerust eens langs voor een goede kop koffie en laat uzelf en uw haar verwennen, of om even te vragen of er nog een plekje vrij is.

 
 

Goede kwaliteit producten bij ’t Kniphuijs

Wij van ’t Kniphuijs staan al sinds 2004 voor u klaar met een team van professionele kappers in Alblasserdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe uitstraling en werd onze naam veranderd naar ’t Kniphuijs. Wat echter niet veranderd is, is waar wij voor staan, namelijk kwaliteit en service. Zo werken wij nog steeds met professionele kappersproducten. Voorbeelden hiervan zijn Schwarzkopf, Royal, Osis, Session Label, Silhouette, BC, Blond Me, Jean Paul Myne en Maria Nila. Daarnaast hebben we een prachtige make- up lijn van John v G. Wilt u hier ook van profiteren? Lees dan verder!

Maak een afspraak of kom langs

Bij ’t Kniphuijs kunt u langskomen om uw haar te laten knippen, verven of stylen. Daarnaast werken wij ook voor Stichting Haarwensen, die ervoor zorgt dat kinderen die hun haar verloren zijn een mooie pruik krijgen. Als u uw haar wilt laten doneren, vlechten wij het in en knippen we het af op de afgesproken lengte. Daarna knippen we uw haar kosteloos weer in model. Ook zorgen wij ervoor dat de vlecht bij Stichting Haarwensen belandt. Wilt u uw haar laten doneren, of wilt u gewoon langskomen om te knippen, verven of stylen? Maak dan een afspraak of loop bij ons binnen om te kijken of er nog een plekje vrij is.

Copyright © 2022 'T Kniphuijs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren