Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

’t Kniphuijs: dé kapsalon in Alblasserdam

Bij 't Kniphuijs kunt u terecht als u op zoek bent naar een goede kapsalon in Alblasserdam. Al sinds 2004 staan wij voor u klaar met een team van professionele kapsters. In 2016 vonden wij het tijd voor een nieuwe uitstraling. Sindsdien kozen wij de nieuwe naam ’t Kniphuijs. ’t Kniphuijs staat voor kwaliteit en service. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor de service die u van ons gewend bent. Al onze kapsters zijn ervaren, volledig gediplomeerd en ze weten álles van haar. Daarnaast volgen we regelmatig trainingen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en methodes. Wil u een keer bij ons langskomen voor het knippen of verven van uw haar? Maak dan een afspraak!

 

Iedereen is welkom bij onze kapsalon in Alblasserdam!

Bij ’t Kniphuijs is iedereen welkom. Dit betekent dat wij zowel heren, dames en kinderen knippen, verven en stylen. Dit doen wij voor vaste prijzen, zodat u gewoon van tevoren weet waar u aan toe bent. Ook bieden wij kinderkorting aan elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag, voor kinderen tot 12 jaar. Bij onze kapsalon in Alblasserdam helpen wij u graag persoonlijk en professioneel. Ook zorgen wij ervoor dat u altijd weer met een glimlach naar buiten gaat. Onze kappers in Alblasserdam zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u ook kapsel dat helemaal naar uw wens geknipt is? Wij horen het graag!

Doneer uw haar aan Stichting Haarwensen via ’t Kniphuijs

Bij onze kapsalon in Alblasserdam dragen wij graag bij aan Stichting Haarwensen. Deze stichting schenkt al meer dan tien jaar haarwerken aan kinderen die hun eigen haar verliezen. Om Stichting Haarwensen te helpen om deze kinderen te voorzien van een volle haardos, knippen wij uw haar helemaal gratis als u het doneert. Wij zullen eerst uw haar invlechten en het vervolgens afknippen op de afgesproken lengte. Daarna zullen wij ervoor zorgen dat uw afgeknipte vlecht bij Stichting Haarwensen terecht komt. Om uw haar te kunnen gebruiken, moet het minstens 30 centimeter lang zijn. Ook mag het niet geverfd, behandeld of geblondeerd zijn. Wilt u een kind blij maken en uw vlecht doneren? Neem contact met ons op!

 

Maak een afspraak bij de kapsalon in Alblasserdam

Bij de kapsalon in Alblasserdam kan echt iedereen terecht. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook een herenkapper in Alblasserdam. Wij werken met een grote collectie aan kwaliteitsproducten om uw haar perfect te kunnen verzorgen. Voor elk haartype hebben wij dus wel een geschikt product. De producten die wij gebruiken zijn onder andere Schwarzkopf, Royal, Osis, Session Label, Silhouette, BC, Blond Me, Jean Paul Myne en Maria Nila. Daarnaast hebben we een prachtige make- up lijn van John v G. Wij werken op afspraak, dus als u langs wil komen, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u gewoon langskomen om te kijken of er nog een plekje vrij is, of om een afspraak met ons te maken. Hopelijk tot snel!

Copyright © 2023 'T Kniphuijs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren